Menüü

ESMASPÄEV TEISIPÄEV KOLMAPÄEV NELJAPÄEV REEDE 
18. märts 1919. märts 1920. märts 1921. märts 1922. märts 19
HOMMIKUSÖÖK    
Kaerahelbe-kliipuderPiima-nuudlisupp Neljavilja-rosinapuder Piima-kruubisuppRukkihelbepuder
150/180/200180/200/250150/180/200180/200/250150/130/200
Neljamarjamoos 20Võileib keedusingi jaMarjakaste 30v/l tuunikala jaKeedis hapukoor
Koolipiim 150rohelise sibulagaPiima-viljakohvijook 150redisegakakao
K-pirnK.porgandK-kaalikasK.õunK-nuikapsas
     
LÕUNASÖÖK    
FrikadellisuppBöfstroogonov 60Borš hapukapsagaKanakaste porgandigaKala-pastasupp 
200/250/300Keedetud kartul 150/180200/250/300Kartulipüree 150/180Mahlakissell 150
Rukkileib 35Porgandi-ananassisalat 30Hapukoor 20Tomatisalat 40Saiakrutoonid 20
Kissell kohupiima-Rukkileib 30Rukkileib35Rukkileib 35Rukkileib 35
Kreemiga 130/50SmuutiÕuna-mannavaht 80Marja-keefirikokteil 150 
 Koolipiim 130K.koolipiim 130K-piim 130 
    
OODE    
Ahjukartul  150                        v/l värske kurgigaOmlett singigaKöögiviljaraguu Pastaroog köögiviljadeKaerahelbe-
Külm kaste 30v/l värske kurgigahapukoorega 150ja singiga 150/180porgandikook 80
Kapsa-till  salat 30Mahlatee 150Kons.kurk 30võileibK-piim 130
Marjajogurt 150Apelsin 50Joogijogurt 150Mahlajook 150Banaanid