Menüü

ESMASPÄEV TEISIPÄEV KOLMAPÄEV NELJAPÄEV REEDE
18. nov 1919. nov 1920. nov 1921. nov 1922. nov 19
HOMMIKUSÖÖK
8-viljahelbepuder 150Piima-riisisupp 200Tangupuder 150Nisuhelbesupp 200Riisihelbepuder 150
Rosinad 20võisepik tomatiga 40Hapukoor 20Võileib suitsuvorstiga 40Vaarikad 20
K-pirn 40K-porgand 40K-piim 150K-värskekapsas 40K-piim 150
K-piim 150 Õunad 40 Kiivi 40
LÕUNASÖÖK
Kana-nuudlisupp 200Pikkpoiss 60, kaste 60Kodune seljanka 200Kalakaste munaga 100Külasupp 200
Leib 35Kartuli-porgandipüree 130Leib 35kartul 130Leib 35
Piimakissell 130Hapukapsa-porgandi-Kakao-mannapuder 80Leib 30
Keedis 20sibulasalat 40Kissell 100Peedi-marineeritud Vaarika tarretis 100
Haps 150 kurgi salat 150Vahukoor 20
K-piim130 Marja smuuti 150
K-piim 130
OODETatar singiga 130
Kakao-porgandikook 80Hapukoor 20Ahjukala 80Kõrvitsapüree supp 200Makaronisalat 130
K-piim 150Marineeritud kurgi lõigud 30Kurgi ja tomati lõigud 40Krutoonid 20Võileib 40

Kakao jook 150Võileib 35, Tee sidruniga 150
Mahlajook 150