Menüü

ESMASPÄEV TEISIPÄEV KOLMAPÄEV NELJAPÄEV REEDE 
16. sept 1917. sept 1918. sept 1919. sept 1920. sept 19
HOMMIKUSÖÖK    
Maisimanna puder 150Piima-makaroni supp 200Kaerahelbe-õunapuder 150Piima-odrahelbe supp 2004-vilja puder 150
keedisv/sepik suitsuvorstiga 45Võisilm 10Leib maitsevõiga 45Hapukoor 20
K.piim 150K-õunK-piim 150K-nuikapsasK-piim
Kiivi K-porgand K-kaalikas
LÕUNASÖÖK    
Kana-nuudli supp 200Plohv 150Peedisupp 200Lihapallid porgandiga 60Kala-aedviljasupp 200
Kohupiima kreem 100Marineeritudkurgi salat 30Karamellkissell 130Kartulipüree 130Leivavaht 80
Marjakissell 100Jogurtijook 150Keedis 20KasteVahukoor 20
Leib 35K-piim 150Leib 35Leib 30Leib 20
   Keefiri-mahlajook 150 
   Hiinakapsasalat 40 
   K-piim 
OODE    
Köögiviljad 90Maisihelbed 30Saiavorm õuntega 80Kodujuust 100Ahjukala 60
Dipikaste 30, mahlajook 150K-piim 130K-piim 150Tomati ja kurgi lõigudVõileib v-kurgiga 40
Küüslauguleib 30K-pirn Võileib, K-piimK-piim 150