Menüü

ESMASPÄEVTEISIPÄEVKOLMAPÄEVNELJAPÄEVREEDE
30. nov 201. dets 202. dets 203. dets 204. dets 20
HOMMIKUSÖÖK
Täistera 5-viljapuder 130/150Piima-mannasupp 180/200Hirsipuder 130/150Kodujuust 70/80Kaera-riisipuder 130/150
Hapukoor 15/20Võisepik juustuga 35/40Keedis 15/20Võileib tomatiga 35/40Marjad 15/20
K-piim 130/150K-redis 25/30K-piim 130/150Mahlajook 130/150K-piim 130/150
Kiivi 30/40K-õun 35/40K-nuikapsas 25/30K-õun 35/40
LÕUNASÖÖK
Frikadellisupp 200/250Pikkpoiss 55/60Borš 200/250Guljašš 90/100, riis 120/130Lõhepastasupp 200/250
Leib 30/35Kartulipüree 120/130, kaste 55/60Hapukoor 8/10, leib 30/35Leib 25/30Leib 30/35
Kohupiimakreem 90/100Peedi-õunasalat 35/40, leib 30/35Magus supp kuivatatudPorgandi-kaalikasalat 35/40Kakaokissell 130/150
Kissell 90/100Kamajook 130/150puuviljadest 130/150Marjakissell 130/150Keedis 15/20
Maitsevesi 120/150Vahukoor 15/20Küpsis 10, K-piim 120/130
OODE
Makaronid juustuga 120/130Singi-tomati ahjukook 55/60Lihasalat 120/130Piima-riisisupp 200/250Rukkisepiku-õunavorm 180/100
Ketšup 10/15Jogurtijook 130/150Võileib 35/40Võileib singiga 35/40K-piim 80/100
Tee sidruniga 130/150Kakaojook 130/150
Kurgi- ja tomatilõigud 30/35