Menüü

ESMASPÄEVTEISIPÄEVKOLMAPÄEVNELJAPÄEVREEDE
8. juuni 209. juuni 2010. juuni 2011. juuni 2012. juuni 20
HOMMIKUSÖÖK
Täistera 5-viljahelbepuder 150Piima-makaronisupp 200Nisuhelbepuder 150Kodujuust 80Hirsihelbepuder 150
Hapukoor 20Võileib värske kurgiga 40Marjad 20Võileib 40Keedis 20
K-piim 150K-lillkapsas 40K-piim 150Mahlajook 150K-piim 150
Apelsin 40K-õun 40K-kaalikas 40Banaan 40
LÕUNASÖÖK
Frikadellisupp 200Hakkliha vorstike 60Borš 200Värskekapsahakklihahautis 130Kala-riisisupp 200
Leib 35Kartulipüree 130Leib 35Kartul 130Leib 35
Kohupiimakreem 100Porgandi-hapukapsasalat 40Magus supp kuivatatudLeib 30Kama-mannavaht 100
Maasikad 20Leib 30, K-piim 130puuviljadest 150Kakao-keefirijook 150K-piim 100
Marjakissell 150Vahukoor 20Maitsevesi 130
OODE
Tatar singiga 130Rabarberi kook 60Pelmeenid 80Tomati-singiahjukook 60Piima-nuudlisupp 200
Hapukoor 20Kakaojook 150Hapukoor 20Ketšup 15Võisepik tomatiga 40
Tee sidruniga 150Mahlajook 150K-piim 150
Kurgi- ja tomatilõigud 30