Menüü

ESMASPÄEV TEISIPÄEV KOLMAPÄEV NELJAPÄEV REEDE 
20. mai 1921. mai 1922. mai 1923. mai 1924. mai 19
HOMMIKUSÖÖK    
ViieviljapuderPiima-makaronisuppKaerahelbe-õunapuderPiima-hirsihelbesuppRukkihelbe-kliipuder 
150/180/200180/200/250150/180/200180/200/250150/180/200
Hapukoor, moosV/l keeduvorsti ja mar.kurkToormoos 20Võisepik juustu jaRabarberi-maasikamoos
K-piim 150K-pirnPiima-kakaojook 150tomatigaK.piim 150
K v kapsas K-värske kurkK.pirnK.õun
LÕUNASÖÖK    
FrikadellisuppKoorene kanakaste 80PeedisuppMidrilinnupesa (lihapall70)Köögiviljasupp lihaga
200/250/300Keedetud kartul 150200/250/300Lillkapsa-kartulipüree 150/200200/250/300
Rukkileib 30Rukkileib 35Hapukoor 20Kurgisalat maits.rohelisegaRukkileib 30
Kohupiima-banaanivahtKapsa-tilli salatRukkileib 35Rukkileib 35,  Kaste 50Piimakissell
Marjadega 80/20Marja–jogurtismuuti150Leiva-rosinavahtJäätis 50, MaasikadToormoosiga 130/20
 Küpsis Vahukoorega 80/25Mahlajook 150 
 Koolipiim 130   
OODE    
Ahjuköögiviljad 150Saia-õunavormTatra-singipuder 150/180Kohupiima-õunakook 80Tomati-singi ahjukook 80
Koorekaste roh. Sibula Piimaga 80/100Külm kaste 30K-piim 130Ketšup
ja redisegaBanaan 60Tomatilõik 30ArbuusMelon 50
Marjajogurt 150 Jogurtijook 150 Mahlajook 150