Menüü

ESMASPÄEV TEISIPÄEV KOLMAPÄEV NELJAPÄEV REEDE
19.veebr.18 20.veebr.18 21.veebr.18 22.veebr.18 23.veebr.18
HOMMIKUSÖÖK
Rukkihelbe-kliipuder Piima-hirsihelbesupp Kaerahelbe-õunapuder Piima-odratangusupp Neljavilja-porgandipuder
150/180/200 180/200/250 150/180/200 180/200/250 150/180/200
Vaarika-mustikamoos Võileib keedusingi ja Fariinsuhkur Võileib juustuvorsti ja Moos
K.piim 150 tomatiga Piima-kakaojook 150 värske kurgiga K.piim150
K.porgand K.õun K.pirn K.nuikapsas K.kaalikas
LÕUNASÖÖK
Frikadellisupp  Kurzeme strooganov 100 Borš hapukapsaga Haut.kana koorekastmes Pasta-kalasupp
200/250/300 Kartulipüree 150 200/250/300 100/120 200/250/300
Rukkileib 30 Nuikapsa-porg.salat 50 Hapukoor 20 Kartuli-lillkapsapüree Rukkileib 35
Vaarika-mannavaht Rukkileib 35 Rukkileib 35 Päikesesalat 40 Piima-maasikakokteil 150
piimaga 60/100 Kohupiima-ban.vaht Marjakissell Rukkileib 35 Küpsis
vaarikatega 80/20 saiakrutoonidega 130 Viinamarjad 60/80
OODE K.piim 130 Koolipiim 130
Ahjuvorm pun.peedi Ürdised ahjuköögiviljad Mulgipuder peekoni Puu-ja köögiviljad  Jõhvika-mandli-martsipani
ja juustuga 130/150 150 ja sibulaga 150 Dipikaste 50 kringel 50/70
Tomatisalat 50 Jogurtikaste roh.sibulaga Külm kaste kons.kurk Küüslauguleib 30 Puhhi kuum õhtujook 150
Marjajogurt 150 Puuviljatee 150 K.piim 150 Marjajogurt 150 Banaan